Proizvodi i usluge

Šibenik Meteo posjeduje više od 8 godina iskustva u radu s automatskim meteorološkim postajama, morskim sondama i kamerama, a sukladno našim djelatnostima u mogućnosti smo ponuditi:

  1. Instalaciju automatskih meteoroloških postaja;
  2. Instalaciju sondi za mjerenje temperature mora, vode i tla;
  3. Instalaciju panoramskih i podvodnih kamera;
  4. Potpunu uslugu od projektiranja, nabave opreme do montaže na terenu (ključ u ruke);
  5. Informatičku podršku;
  6. Pristup i sigurnost kompletne arhive meteoroloških mjerenja;
  7. Održavanje opreme.

Vlasnik ste automatske meteorološke postaje ili kamere i želite izmjerene podatke i sliku djeliti na našem ili nekom drugom servisu u zemlji ili inozemstvu javite nam se i rado ćemo Vam pomoći.

Ukoliko želite imati jedan kvalitetan i pouzdan meteorološki sustav koji će biti postavljen prema standradima WMO, a niste sigurni što odabrati od opreme prepustite to nama. Na osnovu Vaše lokacije, infrastrukture te sredstava koje planirate utrošiti za Vas ćemo odabrati najpovoljniji te po potrebi izvršiti montažu i osigurati serversku podršku.

Za veće subjekte kao što su općine i gradovi te firme i institucije nudimo i tri tipa najma meteo sustava koji će ovisno o potrebama korisnika zadovoljiti potrebe za informacijom o aktualnim vremenskim prilikama u realnom vremenu.

Nimbus meteo paket sastoji se od automatske meteorološke postaje – AMP sa osnovnim  senzorima za mjerenje temperature, vlažnosti i tlaka zraka, smjera i brzine vjetra, količine oborina. Sustav je opremljen panoramskom kamerom koja u prosjeku svake minute šalje sliku na server, a u koliko tehnički uvjeti ADSL linije i njezina propusnost to omogućuju onda je uključen i prijenos slike uživo. U cijenu je uračunata montaža, programiranje, usluga servera, 24 nadzor rada i backup-a podataka, amortizacija i eventualna zamjena oštećenih dijelova opreme tijekom trajanja ugovora i najma opreme od pet godina. Lokaciju, infrastrukturu i eventualne potrebne dozvole osigurava naručitelj. Cijena godišnjeg najma je 6.000,00kn.

Nimbus meteo paket

Cirus meteo paket sastoji se od automatske meteorološke postaje – AMP sa osnovnim  senzorima za mjerenje temperature, vlažnosti i tlaka zraka, smjera i brzine vjetra, količine oborina i extra senzora za mjerenje UV indeks-a, solarnog zračenja, isparavanja vlage iz tla. Sustav je opremljen panoramskom kamerom koja u prosjeku svake minute šalje sliku na server, a u koliko tehnički uvjeti ADSL linije i njezina propusnost to omogućuju onda je uključen i prijenos slike uživo. Kao dodatk ovom sustav je automatska bova sa sondom za mjerenje temperature mora koja se može prenamjeniti u sustav za mjerenje temperature i vlažnosti tla – agrometeorološka postaja. U cijenu je uračunata montaža, programiranje, usluga servera, 24 nadzora rada i backup-a podataka, amortizacija i eventualna zamjena oštećenih dijelova opreme tijekom trajanja ugovora i najma opreme od pet godina. Lokaciju, infrastrukturu i eventualne potrebne dozvole osigurava naručitelj. Cijena godišnjeg najma je 10.000,00kn.

Cirius meteo sustav

Stratus meteo paket je potpuno neovisan sustav namjenjen za postavljanje opreme na nepristupačne terene gdje nema infrastrukture, van urbanih sredina, na planine, obalu i otoke. Sastoji se od solarnog seta sa pločom, regulatorom napajanja i baterijom koja osigurava neprekinuti 24h rad opreme koji se sastoji od automatske meteorološke postaje – AMP sa osnovnim senzorima za mjerenje temperature, vlažnosti i tlaka zraka, smjera i brzine vjetra, količine oborina.  Sustav je opremljen panoramskom kamerom koja u prosjeku svakih pet minuta šalje sliku na server. Komunikacija opreme osigurava se 3/4G mobilnom mrežom. U cijenu je uračunata montaža, programiranje, usluga servera, mobilni internet, 24 nadzora rada i backup-a podataka, amortizacija i eventualna zamjena oštećenih dijelova opreme tijekom trajanja ugovora i najma opreme od 5 godina. Lokaciju, infrastrukturu i eventualne potrebne dozvole osigurava naručitelj. Cijena godišnjeg najma je 15.000,00kn.

Stratus meteo paket
Postaja
07h
08h
11h
14h
15h
17h
Božava
27.3
Crikvenica
27.1
27.1
26.8
Dubrovnik
28.5
28.4
28.3
Hvar
26.4
Komiža
26.3
Krk
28.0
Mali Losinj
25.9
25.3
25.8
Malinska
28.4
28.3
27.9
Mljet-Malo jezero
-
-
-
Mljet-Veliko jezero
29.6
29.6
29.7
Mljet-otvoreno more
27.6
27.6
27.8
Opatija
27.3
27.2
27.7
Pula
28.7
Rab
27.5
Rovinj-Sv.Ivan n/p
28.0
Split
26.0
Šibenik
25.0
Zadar
27.4
27.4
27.7
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com