Otok koralja uživo na YouTube

U čarima Zlarina, našeg otoka koralja, od ovog vikenda možete uživati i putem novopostavljene panoramske kamere koja sliku uživo emitira na kanalu Croatia – Live panorama view, odnosno najvećoj svjetskoj video platformi YouTube.

Okretna kamera koju je financirala TZ Zlarin zasigurno će dodatno promovorati ovaj “zeleni otok” koji je još 2019. godine uveo politiku “no plastic”, pa je slijedom toga i ovaj projekt realiziran na “ekološko prihvatljiv način” jer kamera za svoj rad energiju osigurava putem solarnog seta.

Kanal Croatia – Live panorama view u srpnju je pratilo 127.000 gledatelja, a nakon domaćih kojih je bilo više od 25 tisuća drugi su po gledanju Nijemci sa 12 tisuća, slijede ih gledatelji iz Poljske, Češke, SAD i tako redom iz gotovo cijelog svijeta.

Podsjetimo ovom projektu prethodilo je postavljanje automatske meteorološke postaje i sonde za mjerenje temperature mora, a nastaviti će se montažom informativnog totema na kojem će biti dostupne meteorološke informacije i upozorenja, turističke obavijesti te plovidbeni red.


PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com