Od 3.12. dio otoka Žirje bez interneta-nitko ne želi otkloniti kvar!

Tko prati panoramske kamere u sklopu našeg YouTube kanala tamo gdje je kamera Žirje posljednjih dana mogu vidjeti samo obavijest da je prijenos privremeno prekinut i poziv da posjete kanal malo kasnije. A taj prekid traje čak od 3.12. kada je došlo do kvara na fiksnoj “bakrenoj” liniji koju koristi obitelj Gačanin, naši višegodišnji prijatelji preko čije linije osim slike možete saznati i kolika je temperatura mora u uvali Muna.

Kako nam je javila Nada Gačanin kvar je prijavljen pružatelju usluge Iskon još trećega ovoga mjeseca koji je obavijestio T com čija je infrastruktura u najmu i koji je odgovoran za njezinu funkcionalnost. Od tada iako je nepisano pravilo da tehničari izlaze na teren najkasnije u roku od dva dana nitko ih nije kontaktirao. Gotovo je nevjerovatno da se u vremenu kada su mnogima puna usta revitalizacije otoka ovakve stvari događaju i da je netko 11 dana bez interneta!

Šta je razlog ovakvog ponašanja ne znamo ali ostaje dojam da otoci i to osobito oni pučinski i slabo naseljeni koji zimi imaju reducirani broj linija sa kopnom nisu od posebnog interesa teleoperatorima koji nebi trebali raditi razliku između korisnika bili oni na otoku, selu ili žive u gradu.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com