Dalmacija odsječena od ostatka Hrvatske

Od 14:30h do daljnjega, zbog meteoroloških uvjeta, nema slobodnog cestovnog pravca ni za jednu skupinu vozila iz smjera Dalmacije prema unutrašnjosti i obrnuto, javlja HAK a prenosi Index. U tijeku je zimsko održavanje cesta pa su česti zastoji iza vozila zimske službe koja se kreću sporije.

Otvoreni prihvatni centri u Gospiću i Gračacu

U Gračacu je otvoren prihvatni centar za putnike koji su zapeli u prometu, na adresi Nikole Tesle 37, kod mosta, izvijestili su iz Ravnateljstva civilne zaštite RH. Putnicima je na raspolaganju i prihvatni centar u Gospiću, Miroslava Kraljevića 19 (prostor Gradske sportske dvorane), gdje uz okrepu također postoji mogućnost smještaja.

Kontakt broj Prihvatnog centra Ličko-senjske županije smještenog u Gospiću je 0981817765.

HGSS: Naše su ekipe spremne reagirati u svakom trenutku

“Prema izvještaju Hrvatskog autokluba, trenutno nema slobodnog cestovnog pravca za sve skupine vozila iz smjera Dalmacije prema unutrašnjosti i obrnuto zbog nepovoljnih meteoroloških uvjeta. Sjetite se, sigurnost uvijek dolazi na prvom mjestu! Važno je poštivati upozorenja i savjete te se ne izlagati nepotrebnim rizicima. Naše su ekipe spremne reagirati u svakom trenutku”, poručili su iz HGSS-a.

Vozači koji su zapeli na A1 javljaju da već satima čekaju u kolonama, a na kamerama HAC vidi se da su neke dionice potpuno zatrpane visokim snježnim nanosima.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com