Sutra i prekosutra mraz zatim suho i sve toplije

Slabljenje bure u kombinaciji s vedrom noći sutra ujutro rezultirati će lokalno s mrazom koji je izgledniji u zaleđu gdje može biti i izraženiji pri čemu se minimalna temperature zraka pri tlu može spustiti i do -4°C. Slabog mraza lokalno može biti i uz obalu gdje će se minimalna temperature zraka kretati od 0 do 4°C. Nakon hladnog jutra uz pretežno vedro vrijeme i slab vjetar zapadnih smjerova maskimalne dnevne temperature zraka u zaleđu porasti će do 10, a uz obalu do 12°C.

Slično kao sutra i noć na petak će donijeti niske temperature zraka i mraz koji će ipak za stupanj do dva biti slabiji pa će se uglavnom zadržavati u kotlinama zaleđa. Uz slab vjetar jugozapadnih smjerova i pretežno vedro vrijeme maksimalne dnevne temperature zraka će dodatno porasti za stupanj do dva i sredinom dana se uz obalu kretati oko 15, a u zaleđu 12°C.

Kako smo već pisali s vikendom završava razdoblje prohladnog vremena pa će idući tjedan uz obilje sunčanog vremena donijeti porast temperautra zraka koje će se uz obalu kretati od 8 do 19, a u zaleđu od 4 do 24°C.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com