Snijeg jutros nakratko padao sve do obale

Hladna fronta koja se jutros premješta preko naših krajeva osim bure i niskih temperatura zraka donijela je slabe oborine koje su u zaleđu bile u obliku susnježice i snijega, dok je uz obalu većinom padala kiša i tek kratkotrajno susnježica. Obzirom da su oborine bile slabog intenziteta tanji snježni pokrivač nakratko se uhvatio lokalno u zaleđu te po planinama. Za vrijeme padanja oborina temperature zraka su se dodatno snizile i kretale se od nule u zaleđu do 5°C uz obalu i na otocima.

Snijeg u Putičanjima

Oborine su stigle, a u Putičanjima trenutno žestok nalet snijega. Pratite na kameri… https://www.sibenik-meteo.com/web-kamera-puticanje

Posted by Šibenik Meteo on Monday, 30 March 2020

Fronta će brzo napustiti naše krajeve pa su oborine već tijekom jutra prestale, a u narednim satima se očekuje raskidanje naoblake uz sve više sunčanih perioda. Uz umjerenu do umjereno jaku buru u odnosu na prethodne dane biti će osjetno hladnije pa će se temperature zraka kretati od 4 do 11°C.

Snijeg se hvata na Miljevcima, video: Nikola Bilušić

Posted by Šibenik Meteo on Tuesday, 31 March 2020

Pojačane bure biti će i sutra kada će prevladavati pretežno vedro vrijeme uz neznatno više temperature zraka. U noći na četvrtak bura će slabiti pa će u kombinaciji s vedrim nebom ujutro u zaleđu lokalno biti i izraženijeg mraza.

Lipo kija jutros i u Oklaju, video: Branka.

Posted by Šibenik Meteo on Tuesday, 31 March 2020
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com